Pura aineisto

Tällä toiminnolla voi valita ja ladata haluamiaan tietoja. Toiminto lisää valitut tasot ZIP-, CSV- tai KMZ-tiedostoon.

Purettavat tasot

Nämä ovat sisällysluettelossa olevat tasot, joista voit purkaa kohteita. Toiminto purkaa valitut tasot ja liittää ne ZIP- tai CSV-tiedostoon.

Jotta taso näkyy purettavien tasojen luettelossa, aineiston on joko kuuluttava sinulle tai aineiston omistajan on sallittava tietojen vienti. Oman aineiston vienti otetaan käyttöön seuraavasti:

• Avaa aineiston kohdekuvaus.
  • Muokkaa kohteen kuvausta valitsemalla MUOKKAA.
  • Vieritä alaspäin Ominaisuudet-kohtaan
  • Valitse Vie aineisto.

Jos analyysikarttataso sisältää liitteitä, huomaa, että liitteet puretaan vain, jos tulosaineiston muoto on File Geodatabase eikä Leikkaa kohteita -valintaruutua ole valittu.

Tutkimusalue

Alue, joka määrittää, mitkä kohteet liitetään ZIP- tai CSV-tulostiedostoon. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

• Kartan nykyinen näkyvä laajuus ( Sama kuin näyttö).
  • Jokin sisällysluettelon tasoista.
  • Voit määrittää tarkastelualueen piirtämällä alueen.
Kaikki kohteet, jotka ovat kokonaan kartan laajuusalueella, puretaan. Jos kohde ei ole kokonaan kartan laajuusalueella, voit käyttää kahta vaihtoehtoa:
  • Valitse kohteet – Toiminto purkaa kokonaiset kohteet, jotka ylittävät tarkastelualueen rajan.
  • Leikkaa kohteita – Toiminto purkaa vain tarkastelualueella olevat kohteiden osat.

Tulostiedoston muoto

Purettavan aineiston muoto. Kun viiva- tai aluekohteita puretaan CSV-tiedostoon, ainoastaan ominaisuustiedot puretaan. Kun puretaan pistekohteita, sekä sijaintitiedot että muut attribuutit puretaan.

Tulostiedoston nimi

Oma sisältö -kohtaan lisättävän kohteen nimi. Kohteen nimi perustuu valittuun Tulostiedoston muoto -asetukseen. Jos kohde on jo luotu, sinua pyydetään antamaan toinen nimi.

Avattavan Tallenna tulos kohteeseen -valikon avulla voit määrittää sen Oma sisältö -kansion nimen, johon tulos tallennetaan.