Gegevens exporteren

Met deze tool kunt u gegevens selecteren en downloaden voor een opgegeven interessegebied. Lagen die u selecteert, worden toegevoegd aan een ZIP-, CSV- of KMZ-bestand.

Lagen die moeten worden geƫxporteerd

Dit zijn de kaartlagen in uw inhoudsopgave waar u objecten uit kunt halen. Kaartlagen die zijn gecontroleerd, worden geëxporteerd en opgenomen in het daaruit voortkomende ZIP-bestand of CSV-bestand.

Als de kaartlaag moet worden weergegeven in de lijst met te exporteren lagen, moet u ofwel eigenaar zijn van de gegevens of moet de eigenaar van de gegevens het exporteren ervan mogelijk maken. Zo kunt u gegevens waarvan u de eigenaar bent beschikbaar maken voor exporteren:

• Open de itembeschrijving van de gegevens.
  • Klik op BEWERKEN om de itembeschrijving te bewerken.
  • Scroll naar beneden naar de sectie Eigenschappen.
  • Vink Gegevens exporteren aan.

Onderzoeksgebied

Het gebied dat definieert welke objecten worden opgenomen in het uitvoer-ZIP- of CSV-bestand. U kunt kiezen uit de volgende opties:

• De huidige zichtbare omvang van uw kaart ( Gelijk aan weergave).
  • Een van de kaartlagen in uw inhoudsopgave.
  • Teken een gebied om het onderzoeksgebied te definiëren.
Alle objecten die zich geheel binnen de kaartomvang bevinden, worden geëxporteerd. Voor objecten die de grens van de kaartomvang kruisen of overschrijden, maar zich niet volledig binnen het kader bevinden, hebt u twee opties:
  • Objecten selecteren—Volledige objecten die de grens van het onderzoeksgebied kruisen, worden geëxporteerd.
  • Objecten bijsnijden—Alleen die delen van de objecten die zich binnen het onderzoeksgebied bevinden, worden geëxporteerd.

Uitvoergegevensindeling

Bestandsformaat van de gegevens die worden geëxporteerd. Als u lijn- of gebiedsobjecten exporteert naar CSV-bestanden, worden alleen niet-ruimtelijke attributen geëxporteerd. Als u puntobjecten exporteert, worden zowel de ruimtelijke als de niet-ruimtelijke attributen geëxporteerd.

Uitvoerbestandsnaam

Dit is de naam van het item dat wordt toegevoegd aan uw Mijn Content. De naam van het item is gebaseerd op het gekozen Output bestandsformaat. Als het item al bestaat, wordt u gevraagd te bevestigen of u dit wilt overschrijven.

Als u de vervolgkeuzelijst Resultaat opslaan in gebruikt, kunt u de naam opgeven van een map in Mijn Content waarin het resultaat wordt opgeslagen.